Een beeldverhaal is een ideale manier om meer over jezelf en je bedrijf te vertellen en te laten zien, het is een persoonlijke en speciaal voor jou gemaakte mini documentaire.

Een beeldverhaal is een serie foto’s die samen een verhaal vertellen. Voor dit verhaal duiken we dieper in jouw onderneming. Ik maak een persoonlijke mini documentaire over jou en je bedrijf, met foto’s die antwoord geven op de vragen: Wie ben je, wat doe je en waar sta en ga je voor? Het verhaal over jou en jouw bedrijf, maar dan in beeld!

We geven een inzicht in je proces en je werkzaamheden. Jouw ideale klanten zijn namelijk benieuwd waar je jouw inspiratie vandaan haalt en wat je dagelijkse bezigheden zijn. Geef ze een kijkje in de keuken met een beeldverhaal! Ik kan jou helpen om het gezicht en verhaal achter jouw onderneming te laten zien, dat is de toegevoegde waarde van jouw product of dienst. Er zijn heel veel mensen die ook coach, bloemist, ontwerper, trainer, schrijver, ... of wat dan ook, zijn net als jij. Maar met een persoonlijke beeldverhaal laat je zien wie jij bent, waarom je doet wat je doet en geef je een uniek inzicht in jouw ondernemers leven.  


 

Na aanleiding van een gesprek bepalen we samen de strategie. Welke foto’s gaan we maken, wat wil je laten zien en welke setting is daarvoor nodig? Omdat ik graag een persoonlijk verhaal wil maken is dit voor iedereen anders. Ik fotografeer je graag op een plek waar je een verbinding mee hebt, een plek die wat vertelt over jou en je onderneming.

 

Ik plan de gehele shoot zodat we precies weten wat ons te wachten staat!

Hoe ziet zo’n beeldverhaal eruit?

 

Ik maak verschillende soorten foto’s, ik combineer portretten op locatie met echte momenten en sfeer foto’s. Uiteindelijk heb jij een beeldbank waaruit je kunt kiezen. Foto's die je kunt inzetten op je website, social media kanalen en kunt gebruiken voor diverse promotie doeleinde. Super handig!

Bekijk hier het beeldverhaal van Silvia

Silvia Bakker

Eigenaar Twelve Twelve Gallery;

"Geboren in een omgeving van ondernemers, startte ik mijn eigen bedrijf, een galerie in de kunst. Ik selecteer wat ik mooi, relevant en belangrijk vind. Voor deze kunstenaars creëer ik een podium en maak ik de juiste verbindingen. 

Het beeld van een galerie kan koud en afstandelijk voelen. Mijn galerie is dat niet. Het is een plek waar iedereen welkom is. Geisje laat dit in haar foto’s zien, door te laten zien wie ik ben, wat ik doe, en waar ik mij mee bezig hou. Zo heeft mijn doelgroep een eerste online kennismaking en verlaagd het de drempel om binnen te komen. Precies wat ik wilde. 

Het is fijn om door Geisje gefotografeerd te worden. Ze weet hoe ze je in jouw natuurlijke omgeving moet laten zijn wie je bent. Het fotograferen voelt vanzelfsprekend en prettig, net zoals het resultaat."

Fotografie is voor ondernemers een ideale manier om hun eigen verhaal te vertellen. Als fotograaf en ondernemer zie ik dat te weinig ondernemers hier gebruik van maken. Dat is jammer, het is een mooie manier om je met professionele foto's met een eigen frisse beeldtaal te onderscheiden. Ik vind dat een gemiste kans.

Benieuwd naar de beeldverhaal mogelijkheden?

beeldverhaal

 • Voorbereidingsgesprek over jou en je bedrijf.

 • Strategie en concept van het beeldverhaal, wat gaan we vertellen en hoe?

 • 3 uur fotograferen.

 • Kledingwissels

 • ± 40 beelden, bewerkt, zowel portret, momenten en sfeer/still foto’s.

 • Zorgvuldige nabewerking van de foto's.

 • Beelden digitaal geleverd in klein en groot formaat.

700,- ex btw

extra beeld: 15,- per foto, inclusief bewerken + gebruik.

beeldverhaal + studio portret

 • Voorbereidingsgesprek over jou en je bedrijf.

 • Strategie en concept van het beeldverhaal, wat gaan we vertellen en hoe?

 • Bepalen van achtergrond kleur en kleding keuze bij de studio portretshoot.

 • 4 tot 5 uur fotograferen.

 • Kledingwissels.

 • ± 40 beelden, bewerkt, zowel portret, momenten en sfeer/still foto’s.

 • Drie close studio portret foto’s.

 • Zorgvuldige nabewerking van de foto's.

 • Beelden digitaal geleverd in klein en groot formaat.

850,- ex btw

extra beeld: 15,- per foto, inclusief bewerken + gebruik.

Vragen? Je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen!

 • Instagram

studiogeis.

Geisje van der Linden

+31(0)6 19756075

hello@geisje.nl

 kvk: 20171513 

Volg mijn fotografie avonturen!