Een goed portret van jezelf is belangrijk, het is vaak de eerste indruk die je (online) op iemand maakt! Een mooi en professioneel portret geeft vertrouwen en zorgt voor een verbinding met jouw publiek.

Marlene Fernandez, tassenontwerpster over haar studio portret;

'...nadat ik de foto zag was ik verkocht! Het kleurrijke aan dit beeld geeft namelijk goed mijn werk en mijn persoonlijkheid weer, dus was ik erg blij dat Geis van tevoren allerlei opties had bedacht. Ik zou Geis aan iedereen aanraden zowel omdat het samenwerken heel fijn is en je je meteen op je gemak voelt als de fantastische foto's die ze maakt.'

Fotografie is voor mij eigenlijk een interactie die ik als fotograaf met het onderwerp aan ga. Best persoonlijk, het gaat om vertrouwen, openstellen en jezelf zichtbaar maken. Ik ben ervan overtuigt dat deze persoonlijke verbinding zichtbaar wordt in het beeld dat ik van jou maak en zo vervolgens ook binnenkomt bij jouw ideale klant! Een portret laat het gezicht, de mens achter je product of dienst zien. Het zorgt voor herkenning en de mogelijkheid om jou volgers aan je te binden. Mensen vertrouwen mensen, niet bedrijven of ondernemingen, zij doen graag zaken met jou! Zonde dus als je niet wat meer van jezelf laat zien!

Wat zijn de mogelijkheden bij studiogeis?

Ik bied twee verschillende portret shoots aan: studio Portret en het locatieportret.
Het studio portret met witte of gekleurde achtergrond is een close foto van je gezicht, een foto met een eigen en frisse beeldtaal. Voor ondernemers die zich willen en durven te onderscheiden.
Het locatieportret is een serie portretfoto’s gemaakt in een omgeving die wat over jou en je onderneming vertelt. Ik maak verschillende foto’s van je, waar je geheel en wat closer opstaat.


Voor beide shoots kom ik gewoon naar jou toe! Wel zo makkelijk, ik neem mijn apparatuur en achtergronden gewoon mee!

Wat kan je verwachten?

1. Laten we elkaar eerst wat beter leren kennen, ik wil graag weten wie jij bent, wat voor fantastisch bedrijf je hebt en wat je belangrijk vindt. Stuur mij een mailtje en dan neem ik contact met je op!

 

2. Shoot geboekt? We maken een plan! Hoe wil je overkomen, waar wil je de foto’s voor gebruiken, wat voor achtergrond past erbij en wat trek je aan? Van te voren bespreken we hoe en wat, zodat we precies weten wat ons te wachten staat en hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de shoot.

 

3. Photoshootday, op de foto locatie maken we dat kickass portret, no worries, ik help je met de juiste houdingen en geef je tips. Geen geforceerde glimlach of een ongemakkelijk gevoel. Een goed portret is belangrijk en ik ga door tot je er goed op staat.

 

3. Binnen een week stuur ik jou de selectie door van de gemaakt beelden, ik geef advies welke beelden ik het beste vind, maar jij kiest uiteindelijk de definitieve selectie. Mocht je niet kunnen kiezen en wil je liever meer bewerkte foto’s, dat kan!

 

4. Daarna bewerk ik de gekozen beelden zorgvuldig, ik zorg voor een egale huid, werk de eventuele onzuiverheden weg en zorg voor een frisse uitstraling zonder dat je er ‘gephotoshopt’ uit ziet.

 

5. Ik stuur je de beelden zowel in web als print formaat op. Oftewel een klein en een groot bestand, klaar voor gebruik!

Hoe ziet dat eruit?

ValerieCommuniceert

over haar locatie portret shoot;

"Wat een leuk mens is Geisje! Ik voelde me direct bij haar op mijn gemak, alsof we elkaar al jaren kenden waren we direct gezellig aan het kletsen. Foto's maken is toch altijd een beetje "ongemakkelijk" en hoe fijn is het dan als je een fotograaf hebt die je gewoon op je gemak kan laten voelen! Wat ik vooral heel leuk vind aan Geisje is hoe ze ook de tijd voor je neemt. In het fotograferen zelf, maar ook juist door met me mee te denken over bijvoorbeeld mijn kledingkeuze... Of om even snel nog een borstel door mijn haar te halen.

Lieve Geisje, bedankt voor de mooie foto's, je hebt me echt precies kunnen neerzetten hoe ik daadwerkelijk ben, zonder poespas, gewoon "ik". Dank je wel!"

Klaar voor een nieuw portret van jezelf?

 • Voorbereidingsgesprek + advies over  kleding- en achtergrond kleur keuze.

 • 1 tot 1,5 uur fotograferen op locatie.

 • Kledingwissel.

 • Binnen een week een selectie van  gemaakte beelden + mijn advies.

 • Zorgvuldige beeldbewerking van      geselecteerde foto's.

 • 3 portretten, bewerkt op groot en   klein formaat, klaar voor gebruik.

 

250,- ex btw

extra foto's: 45,- per stuk voor gebruik en
nabewerking.

studio portret

 • Voorbereidingsgesprek voor concept en advies over kleding keuze.

 • 1,5 tot 2 uur fotograferen op locatie.

 • Kledingwissels.

 • Binnen een week een selectie van gemaakte beelden + mijn advies.

 • Zorgvuldige beeldbewerking van 6 geselecteerde foto's.

 • 6 portretten, bewerkt op groot en klein formaat, klaar voor gebruik.

350,- ex btw

extra foto's: 45,- per stuk voor gebruik en
nabewerking.

locatie portret

 • Voorbereidingsgesprek met concept en advies over kleding keuze.

 • 2,5 tot 3 uur fotograferen op locatie.

 • Kledingwissels.

 • Binnen een week een selectie van gemaakte beelden + mijn advies.

 • Zorgvuldige beeldbewerking van 10 geselecteerde foto's.

 • 10 portretten, bewerkt op groot en klein formaat, klaar voor gebruik.

500,- ex btw

extra foto's: 45,- per stuk voor gebruik en
nabewerking.

locatie + studio portret

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op!

 • Instagram

studiogeis.

Geisje van der Linden

+31(0)6 19756075

hello@geisje.nl

 kvk: 20171513 

Volg mijn fotografie avonturen!